×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Aanhangwagens

Aanhangwagens van Saris: toonaangevend in aanhangers sinds 1959 

Aanhangwagens zoeken online? Bij Saris Aanhangers uit Hapert heeft u de meest uitgebreide keuzes in aanhangwagens. Wat uw budget of vervoersbehoefte ook is, Saris heeft zonder twijfel een aanhanger die aansluit op uw wensen.

Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk en andere landen ter wereld, geldt Saris als koploper op het gebied van aanhangwagens. Voortdurend zoeken we naar verbetermogelijkheden voor onze collectie en we besteden veel aandacht aan innovatie en veiligheid. Een goede aanhangwagen moet niet alleen voorzien zijn van een doordachte constructie, maar ook gebouwd zijn met oog voor detail en bestaan uit de meest hoogwaardige materialen. Tot slot is gebruiksgemak van de aanhangwagen van essentieel belang.  

Modellen aanhangwagens

Bij Saris kunt u kiezen uit aanhangers van diverse series. De Friends4U serie is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik en kan elk karwei klaren in en om het huis. De Woody aanhangwagens zijn kenmerkend voor de robuustheid van ons merk. IJzersterk hout gecombineerd met staal zorgt voor kwaliteit en een stoer uiterlijk. Veelzijdig en multi-toepasbaar is ook de McAlu serie. Zoekt u professionele aanhangwagen en heeft u extra wensen voor het gebruik? Kies dan voor een Gesloten opbouw, Plateau aanhangwagen of een Kipper. Onze auto multitransporter ten slotte is perfect geschikt voor het vervoeren van voertuigen.


Aanhangwagens bij de dealer bekijken

Zeker wanneer u nog oriënterend bent, biedt deze website voldoende mogelijkheden om informatie te verzamelen. Gebruik de Saris Selector om op basis van gewicht, lengte en model de meest geschikte aanhangwagen te vinden. Of zoek met de hulp van de Dealer Selector naar een Saris Dealer in uw eigen regio. Dan kunt u onze collectie bekijken in de showroom. Ook krijgt u er een deskundig antwoord op al uw vragen. Gaat u liever eerst zelf op onderzoek uit voordat u zich laat adviseren? Dan helpen wij u graag op weg! Op deze website vindt u van elk model de exacte specificaties en kenmerken.