DE CLASSIC WOOD BESTAAT UIT ZES VERSCHILLENDE MODELLEN

Niet alleen voor alledaagse klussen is deze houten krachtpatser de oplossing, ook op specifieke vervoersbehoeften biedt hij antwoord. Leverbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen.

Lengte
Min 205 cm – Max 255 cm
Breedte
Min 113 cm – Max 133 cm
Gewicht
Min 750 kg – Max 1350 kg

CLASSIC WOOD HOUTEN AANHANGWAGEN

Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden. De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft bewezen. Deze populaire aanhangwagen is nu helemaal vernieuwd. Hiermee voldoet de SARIS Classic Wood aan de verwachtingen van een moderne aanhangwagen zonder te vergeten waar hij vandaan komt. 

BEKIJK DE BROCHURE

 

STANDAARD GELEVERD MET: 

MAAK JOUW CLASSIC WOOD COMPLEET

Door het grote aantal opties en uitbreidingsmogelijkheden is de Classic Wood-aanhanger niet alleen een goede oplossing voor alledaagse taken, maar biedt hij ook een antwoord op meer specifieke transportbehoeften. Elke Classic Wood is volledig aan je persoonlijke wensen aan te passen. Breid jouw wagen op maat uit met diverse opties, zoals:

SARIS CLASSIC WOOD

De combinatie van een volledig gelast stalen frame en hoogwaardig hout zorgen voor een heavy duty aanhanger met een stoere uitstraling en een enorm lange levensduur. Deze krachtpatser is uitermate geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

 

SERVICE EN GARANTIE

Van SARIS mag je de allerbeste service en garantie verwachten, zo ook op de houten Classic Wood aanhangwagens. Wil je weten of een van deze modellen aansluit op de eisen die je hebt? Bezoek dan een SARIS-dealer in jouw regio of stel je vraag per e-mail aan één van onze deskundige adviseurs. 

*Bekijk de actievoorwaarden.  

Stel zelf samen