Saris Blog

Bagagewagen? SARIS-bakwagen McAlu Pro BT100 goed beoordeeld door ANWB

Ik ga op vakantie en ik neem mee… een SARIS-bakwagen! De vakantiespullen voor het hele gezin? Die passen bij lange na niet in de bagageruimte van je auto. Een aanhangwagen is dan de ideale oplossing. Kampeer & Caravan Kampioen, een magazine van ANWB, vergeleek in haar laatste uitgave vakantieaanhangwagens van SARIS en twee andere merken met elkaar.

Meer Lezen
Kogeldruk aanhanger: hoe zat het ook alweer?

Kogeldruk is de kracht die een aanhangwagen verticaal uitoefent op de trekhaak van een auto. Een te hoge of te lage kogeldruk heeft gevolgen voor uw veiligheid en rijcomfort. Wij adviseren voor onze wagens een minimale kogeldruk van 4% van het totaalgewicht van de beladen aanhangwagen aan te houden. De maximale kogeldruk kun je aflezen in de onderstaande tabel.

Meer Lezen
Nieuw: McAlu Pro met geïntegreerde oprijplaten

SARIS blijft innoveren. In mei 2018 lanceerde we de volledig vernieuwde McAlu Pro serie. Verschillende aanhangwagens binnen deze serie kunnen nu worden uitgebreid met de optie geïntegreerde aluminium oprijplaten. Deze oprijplaten kunnen maar liefst 1000 kg per stuk aan! In dit blog vertellen wij je alles over deze unieke optie voor dé aluminium bakwagen van SARIS.

Meer Lezen
Klaar voor vertrek met een SARIS wintercheck

Dit jaar hebben we lang mogen nazomeren, maar de winter staat nu écht voor de deur. De dagen worden korter en kouder en het wegdek kan in de wintermaanden glad zijn. Wie aankomende maanden de weg op gaat met een aanhangwagen kan maar beter goed voorbereid zijn. In dit artikel hebben we een aantal tips verzameld waarmee je veilig de weg op kunt, ook onder winterse omstandigheden.

Meer Lezen
4 producten(en)
Toon per pagina