Saris Blog

De juiste belading van een SARIS aanhangwagen

In deze blog bespreken we hoe je het best je SARIS aanhanger kunt beladen.

Meer Lezen
Extra accessoires

In deze blog laten we je zien hoe je nog meer uit je SARIS aanhanger kunt halen met onze accessoires.

Meer Lezen
Periodieke keuring

In deze blogpost bespreken we waarom het belangrijk is om je SARIS aanhanger regelmatig te laten keuren.

Meer Lezen
Veilig stallen van je aanhangwagen

We geven je tips om je aanhangwagen te stallen. Zo blijft je aanhanger in de beste conditie en kun je de volgende keer weer veilig op weg.

Meer Lezen
Simpel stappenplan voor het koppelen van de aanhanger

We hebben een simpel stappenplan gemaakt voor het koppelen van een aanhanger.

Meer Lezen
Bagagewagen? SARIS-bakwagen McAlu Pro BT100 goed beoordeeld door ANWB

Ik ga op vakantie en ik neem mee… een SARIS-bakwagen! De vakantiespullen voor het hele gezin? Die passen bij lange na niet in de bagageruimte van je auto. Een aanhangwagen is dan de ideale oplossing. Kampeer & Caravan Kampioen, een magazine van ANWB, vergeleek in haar laatste uitgave vakantieaanhangwagens van SARIS en twee andere merken met elkaar.

Meer Lezen
Kogeldruk aanhanger: hoe zat het ook alweer?

Kogeldruk is de kracht die een aanhangwagen verticaal uitoefent op de trekhaak van een auto. Een te hoge of te lage kogeldruk heeft gevolgen voor uw veiligheid en rijcomfort. Wij adviseren voor onze wagens een minimale kogeldruk van 4% van het totaalgewicht van de beladen aanhangwagen aan te houden. De maximale kogeldruk kun je aflezen in de onderstaande tabel.

Meer Lezen
Nieuw: McAlu Pro met geïntegreerde oprijplaten

SARIS blijft innoveren. In mei 2018 lanceerde we de volledig vernieuwde McAlu Pro serie. Verschillende aanhangwagens binnen deze serie kunnen nu worden uitgebreid met de optie geïntegreerde aluminium oprijplaten. Deze oprijplaten kunnen maar liefst 1000 kg per stuk aan! In dit blog vertellen wij je alles over deze unieke optie voor dé aluminium bakwagen van SARIS.

Meer Lezen
Klaar voor vertrek met een SARIS wintercheck

Dit jaar hebben we lang mogen nazomeren, maar de winter staat nu écht voor de deur. De dagen worden korter en kouder en het wegdek kan in de wintermaanden glad zijn. Wie aankomende maanden de weg op gaat met een aanhangwagen kan maar beter goed voorbereid zijn. In dit artikel hebben we een aantal tips verzameld waarmee je veilig de weg op kunt, ook onder winterse omstandigheden.

Meer Lezen
9 producten(en)
Toon per pagina