DE FRIENDS4U BESTAAT UIT VIER VERSCHILLENDE MODELLEN

Van het vervoeren van een wasmachine tot het afvoeren van tuinafval of het ophalen van klusmateriaal bij de bouwmarkt: deze éénasser kan het prima aan!

Lengte
Min 206 cm – Max 256 cm
Breedte
Min 114 cm – Max 134 cm
Gewicht
Min 750 kg – Max 1300 kg

Een alleskunner die elk karwei klaart

Een onmisbare vriend die elk karwei kan klaren in en rondom het huis. De Friends4U aanhangwagen is de ultieme hulp bij allerlei soorten klussen. Bovendien is hij zeer compact!

STANDAARD GELEVERD MET: 

MAAK JOUW FRIENDS4U COMPLEET

Met de vele functionele accessoires breid je de Friends4U aanhangwagen uit tot een alleskunner. Stel je Friends4U op maat samen met diverse opties, zoals een:

Friends4U aanhangwagen

SARIS heeft met de Friends4U een antwoord op karweitjes die in elk huishouden voorkomen. Van het vervoeren van een wasmachine tot het afvoeren van tuinafval of het ophalen van klusmateriaal bij de bouwmarkt: deze éénasser kan het prima aan! Vanzelfsprekend is de Friends4U aanhangwagen gebouwd van hoogwaardige materialen, zodat veiligheid op de weg altijd gegarandeerd is. Niet alleen voor jou, maar ook voor je medeweggebruikers.

Service en garantie 

Van SARIS mag je de allerbeste service en garantie verwachten, ook op de Friends4U aanhangwagens. Wil je weten of deze modellen aanhangwagens aansluiten op de eisen die je hebt? Bezoek dan een SARIS dealer in jouw regio of stel je vraag per e-mail aan één van onze deskundige adviseurs. 

*Bekijk de actievoorwaarden.      

Stel zelf samen