DE SARIS OPBOUW BESTAAT UIT 13 VERSCHILLENDE MODELLEN

Een Opbouw is veel meer dan alleen een gesloten aanhangwagen. De veelzijdigheid aan toepassingen maakt hem een gewilde aanhangwagen voor de vakman. Leverbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen.

Lengte
Min 256 cm – Max 356 cm
Breedte
Min 134 cm – Max 169 cm
Gewicht
Min 1350 kg – Max 2700 kg

Van mobiele werkplaats tot een aantrekkelijke kraam

Een Opbouw is veel meer dan alleen een gesloten aanhangwagen. De veelzijdigheid aan toepassingen maakt hem een gewilde aanhangwagen voor de vakman. Altijd je gereedschap bij de hand met je mobiele werkplaats of wil je jouw producten representatief uitstallen? In een handomdraai maak je van deze aanhangwagen een aantrekkelijke kraam! 

BEKIJK DE BROCHURE

Standaard geleverd met: 

MAAK JOUW OPBOUW COMPLEET

Deze gesloten aanhangwagen biedt een ideale bescherming voor je kostbare producten. Op basis van je wensen, is elke Opbouw op maat te configureren. Breid je gesloten aanhanger uit met diverse opties, zoals:

Opbouw: onze gesloten aanhangwagen

Specifiek voor het vervoer van kostbare en kwetsbare goederen is een aanhangwagen met opbouw ideaal. In deze hoogwaardige aanhangwagen zijn de spullen goed beschermd tegen diefstal en (weers)invloeden van buitenaf. In een handomdraai, met eventuele opties, maak je van deze aanhangwagen een ideaal gereedschap. 

Service en garantie 

Van SARIS mag je de allerbeste service en garantie verwachten, ook op de Opbouw aanhangwagens. Wil je weten of deze gesloten aanhangwagens aansluiten op de eisen die je hebt? Bezoek dan een SARIS dealer in jouw regio of stel je vraag per e-mail aan één van onze deskundige adviseurs. 

*Bekijk de actievoorwaarden.

Stel zelf samen