DE KING-SERIE BESTAAT UIT TWEE VERSCHILLENDE MODELLEN

Voor welke King je ook kiest, in alle gevallen heb je een veilige alleskunner om achter je auto te hangen en zaken te vervoeren. De King is verkrijgbaar in twee maten: de King en de King XL.

Lengte
Min 206 cm – Max 226 cm
Breedte
Min 114 cm – Max 126 cm
Gewicht
750 kg

KING aanhangwagen: veilige alleskunner 

Deze robuuste, kleine éénassige kiep-aanhangwagen kan elke lading aan. Bovendien is hij gemakkelijk te lossen. Je kiept de bak simpel omhoog en de lading ligt precies op de plek waar je hem hebben wilt.  

BEKIJK DE BROCHURE

 

Standaard geleverd met: 

MAAK JOUW KING COMPLEET

Welke van de twee je ook kiest, in beide gevallen heb je een aanhangwagen die werkt voor jou. Breid je King op maat daarnaast uit met diverse opties, zoals:

KING: ONZE KLEINE AANHANGWAGEN

Voor welke King je ook kiest, in alle gevallen heb je een veilige alleskunner om achter je auto te hangen en zaken te vervoeren. Geschikt voor vele karweitjes die in elk huishouden voorkomen. Een kleine, maar bijzonder veelzijdige aanhanger: altijd klaar voor de volgende klus of een weekje weg naar de camping! De SARIS King is er in verschillende, slimme uitvoeringen. Compact of wat groter, standaard met de mogelijkheid om de bak te laten kippen. Precies de juiste omvang en kracht om elke thuisklus te klaren.

SERVICE EN GARANTIE 

Van SARIS mag je de allerbeste service en garantie verwachten, ook op de kleine aanhangwagens van de King -serie. Wil je weten of deze modellen aanhangwagens aansluiten op de eisen die je hebt? Bezoek dan een SARIS dealer in jouw regio of stel je vraag per e-mail aan één van onze deskundige adviseurs. 

*Bekijk de actievoorwaarden.

Stel zelf samen