DE SARIS PLATEAU BESTAAT UIT 22 VERSCHILLENDE MODELLEN

De SARIS Plateau is onmisbaar voor de vakman. Voor deze Plateau aanhangwagen is geen klus te moeilijk. Leverbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen.

Lengte
Min 256 cm – Max 506 cm
Breedte
Min 150 cm – Max 224 cm
Gewicht
Min 1500 kg – Max 3500 kg

De Plateau aanhangwagen: voor elke vakman

De SARIS Plateau is ideaal voor transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Pallets, balken, planken, profielstaal noem het maar op. Het laden van goederen is gemakkelijk dankzij de grote vlakke en standaard lage laadvloer en de neerklapbare en uitneembare wanden.

BEKIJK DE BROCHURE

Standaard geleverd met: 

Plateau aanhangwagen

De SARIS Plateau aanhangwagen is ontwikkeld en specifiek getest voor de vakman. Door de goed doordachte opties en accessoires is de SARIS plateau aanhangwagen geschikt voor allerhande doeleinden en gebruikers.

Service en garantie 

Wil je een hoogwaardige aanhangwagen aanschaffen bij een bedrijf waar je kunt rekenen op de beste ondersteuning in de vorm van service en garantie? In dat geval ben je bij SARIS Aanhangers aan het juiste adres. Voor het allerbeste advies op maat voor een Plateau aanhangwagen verwijzen we je graag naar een dealer in je regio. Daar kun je in de showroom alle modellen bekijken. Heb je een vraag, dan kun je deze ook per e-mail stellen aan één van onze deskundige adviseurs. 

*Bekijk de actievoorwaarden.      

Stel zelf samen