GARANTIEBEPALINGEN & ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

SARIS is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Dagelijks gaan duizenden trouwe klanten - uit vele verschillende branches - vol vertrouwen op pad met een echte SARIS. Vanzelfsprekend voor wie voor kwaliteit wil gaan. Want dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, is het niet alleen een plezier om mee te werken, je weet dat een SARIS aanhanger je nooit laat staan.

Betrouwbaarder komt je ze zelden tegen. De aanhangwagen van SARIS is een perfecte aanhangwagen die geleverd wordt met een boekje: Garantiebepalingen & Onderhoudsvoorschriften (pdf). Zodat jouw aanhangwagen in perfecte conditie blijft, jaar in jaar uit!

Procedure met betrekking tot reparatie-en onderhoudsinformatie:

Wanneer informatie nodig is met betrekking tot onderdelen, handleidingen en opleidingen dient u contact op te nemen met één van onze SARIS-dealers. Indien de SARIS-dealer u onvoldoende ondersteuning geeft kunt u rechtstreeks met SARIS contact opnemen.

ONLINE GARANTIE REGISTREREN

Hartelijk dank dat je hebt gekozen voor een aanhangwagen van SARIS. Op deze pagina kun je jouw aanhangwagen online registreren om in aanmerking te komen voor de garantie.
Deze registratie duurt slechts enkele minuten.

Om jouw registratie te bevestigen, ontvang je na voltooiing een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres.

WAT HEB JE NODIG OM JOUW REGISTRATIE TE VOLTOOIEN?

  • De garantie registratiecode. Deze code begint met een D, gevolgd door 5 karakters en kun je rechts bovenaan het CVO formulier vinden.
  • Het chassisnummer van de wagen. Deze kun je op het CVO formulier vinden, punt 0.10, en op het type plaatje van de aanhangwagen. Dit nummer begint met XLG gevolgd door 14 karakters. Voor de registratie heb je de laatste 6 cijfers nodig.

Heb je deze gegevens bij de hand? Klik dan op de oranje knop hieronder om je aanhangwagen te registreren.

REGISTREER HIER JE SARIS AANHANGWAGEN

*Bekijk de actievoorwaarden.