SARIS works for you

SARIS is al sinds 1959 een begrip in aanhangwagens, zowel op de zakelijke markt als op die voor particulieren. Commitment, Cooperation en Craftsmanship zijn de kernwaarden van onze organisatie. 

Commitment

Toewijding – Het complete productieproces van onze aanhangwagens staat in het teken van commitment. Wij werken continu aan de verbetering van onze aanhangwagens op basis van ervaring, expertise en vakmanschap. Betrouwbare producten door een betrouwbaar bedrijf. Dat zit al meer dan 60 jaar in onze cultuur en leidt tot topkwaliteit en heldere afspraken met klanten en leveranciers.

Cooperation

Samenwerking – SARIS bouwt aanhangwagens en werkt aan duurzame relaties met leveranciers, dealers en eindgebruikers. We hebben vertrouwen in en luisteren naar onze relaties. Door die samenwerking ontstaan innovatieve producten waarmee we onze partners ondersteunen om succesvol te zijn. Klanten en dealers staan centraal bij SARIS en kunnen altijd rekenen op de beste service en kwaliteit!

Craftsmanship

Vakmanschap – SARIS aanhangwagens worden gemaakt dóór vakmensen vóór vakmensen. De basis is een goed doordacht design met een scherp oog voor detail en vormgeving. We gebruiken alleen de beste materialen en maken kwaliteitsproducten volgens gecertificeerde processen. Een SARIS aanhangwagen is gebouwd om voor jou bergen te verzetten.

Waarom kiezen voor een Saris?

  • Je kiest voor een modulair opgebouwde aanhangwagen. Onderdelen, bijvoorbeeld in het geval van schade, en slijtdelen zijn gemakkelijk te vervangen.
  • Onze aanhangwagens worden uitvoerig getest. Daarom ontvang je van ons altijd drie jaar volledige garantie!
  • Onze wagens worden geproduceerd volgens de strenge, kwaliteitsgerichte ISO-9001-normen en zijn voorzien van alle benodigde Europese goedkeuringen.
  • Je geniet van de optimale balans tussen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, door slimme constructies en lichtgewicht materialen van de hoogste kwaliteit.

 

 

Oordeel zelf: bezoek een van onze dealers!

Wil je met je eigen ogen zien op welke vlakken een SARIS aanhangwagen zich onderscheidt van de concurrentie? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt. Gebruik de dealerlocator en vind de dichtstbijzijnde verkooppunten in jouw regio. Daar staan deskundige adviseurs klaar om antwoord te geven op al je vragen en je het juiste advies te geven!